Ajattelun avaimia - uutiskirjearkisto

Haluatko uutiskirjeen omaan sähköpostiisi, Liity listalle.

Kirjeen tilaajana saat sen sähköpostiisi heti, kun se ilmestyy. Arkistoon laitan kirjeiden tekstiosuudet viiveellä. Hyödylliset linkit ja ajoittaiset alennuskoodit tulevat vain kirjeen tilaajille.


#11 Ajattelun avaimia: Kannattaako vielä pinnistää vähän vai päinvastoin hellittää hetkeksi? Valinta on päivittäinen ja ihan olennaista itsen johtamisen taitoa.

#10 Ajattelun avaimia: Oletko huomannut, että mitä enemmän aiot saada aikaan, sitä vähemmän yleensä saat?

#9 Ajattelun avaimia: Omaan työvireeseen tutustuminen on tärkeä työelämätaito. Kun huomaat omat kuormituksen merkit ja vireyden tuojat, voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi konkreettisesti.

Tunne itsesi

10.04.2024


#7 Ajattelun avaimia: Itsensä johtamisesta kuulee puhuttavan paljon. Siihen tarvitaan monia taitoja. Yksi hyvä paikka aloittaa, on itseensä tutustuminen. Osa tekstistä on aiemmin julkaistu LinkedIn -artikkelissani.

#6 Ajattelun avaimia: Työssä uupuminen on monitahoinen asia. Iso oivallus on se, että omalla ajattelulla on sormensa pelissä uupumisessakin. Kun sen oivaltaa, omat vaikutusmahdollisuudet moninkertaistuvat :)

#4 Ajattelun avaimia: Sanat ovat tärkeitä. Ne kertovat itsellesi ja muille siitä, miten ajattelusi on jäsentynyt. Sanojen avulla voi löytää uusia näkökulmia.

#3 Ajattelun avaimia: Saatko mielestäsi liikaa sähköpostia? Millainen mindsetti teillä työpaikalla on viestien kirjoittelun taustalla?