NLP Master Practitioner - Kevät 2024

Syvennä NLP -osaamistasi. Ymmärrä, mitä on hiljainen tieto ja opi keinoja mallittaa onnistumisia.

NLP Master Practitioner on jatkokurssi Neuro Linguistic Programmingiin. Jos NLP on Sinulle uusi tuttavuus, tutustu ensin NLP Practitioner -koulutukseen.

Master Practitioner -koulutuksessa NLP-osaamisesi syvenee, saat lisää työkaluja ja harjoituksia, joissa hyödynnetään peruskurssilla (NLP Practitioner) opittua.

NLP Master Practitioner sisältöjä

Peruskurssilla opittujen taitojen syventämisen lisäksi NLP Master Practitioner - koulutuksessa on keskeisesti esillä uskomusmaailma ihmisen käyttäytymisen taustalla. Ymmärrys ihmisten erilaisista maailmankuvista ja yhteys omaan itseen syvenee. 

Kokonaan uutena asiana opit keinoja mallittaa hiljaista osaamista. Mallittamisen taidot ovat koko NLP:n taustalla, ja niiden kautta NLP kehittyy jatkuvasti edelleen. Hiljainen tieto on jokaisella oleva huikea potentiaali. NLP-koulutuksissa opit ja syvennät omia mielen taitojasi niin, että saat oman hiljaisen tietosi paremmin käyttöön ja opit tekemään myös muiden hiljaista osaamista näkyväksi.

Kaikilla NLP -kursseillani keskustelu on isossa osassa. Siten koulutus muuntuu ryhmän mukaan. Usein osallistujat haluavat käyttää taitojaan työssään, esim. ohjausalalla, myynnissä, opetuksessa, hoivassa ja kuntoutuksessa. Keskustelujen kautta opit ja omat kokemukset saadaan jalostettua käytännön työkaluiksi, joita osallistuja voi sitten käyttää omassa työssään ja elämässään.

Seuraava NLP Master Practitioner käynnistyy keväällä 2024

Hinta sisältää 16 lähipäivän koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Koulutusmateriaali sisältää myös kirjan Yrityksen hiljainen osaaminen. Kehittämisen uusi taso (Toivonen & Asikainen). 

Hinta: Koko kurssi 1736 €/hlö (1400 € + alv 24 %). Neljä erää á 434 € (350 € + alv 24 %). Ensimmäinen erä ilmoittautuessa ja loput kurssin kuluessa. Muunlaisesta maksuaikataulusta voidaan sopia tarvittaessa.

Koulutuspaikka: Linnankatu 17 A 7, 20100 Turku. Tila on viehättävän vanhan kivitalon toisessa kerroksessa. Valitettavasti tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Ryhmän koko on rajattu kymmeneen henkilöön.

Kouluttaja: Henna Laukka, NLP-koulutuksiltani NLP Trainer ja  NLP Master coach. Peruskoulutuksiltani sairaanhoitaja yamk, kauppatieteiden maisteri ja johdon työnohjaaja.

Ilmoittautuminen: verkkokaupan kautta maksamalla kurssin ensimmäinen erä. Ilmoittauduthan 18.3.2024 mennessä! EDIT: Koulutus toteutuu ja paikkoja on vielä vapaana, joten voit ilmoittautua edelleen koulutuksen alkamiseen, 11.4.2024 saakka.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perin 50 % ilmoittautumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan myöhemmin kuin viikko ennen kurssin alkua, perin ilmoittautumismaksun kokonaisuudessaan.


Kouluttajan tarina - Miten minusta tuli NLP Trainer

Tein graduani kauppatieteeseen ikäjohtamisesta ja hiljaisesta tiedosta vuonna 2006. Silloin törmäsin ensimmäistä kertaa NLP:iin kirjallisuudessa. Kirja, (joka on loistava, edelleen materiaalina järjestämälläni NLP Master Practitioner jatkokurssilla) esitteli konkreettisia keinoja hiljaisen osaamisen mallittamiseen. Kiinnostuin heti. Omat NLP -opintoni alkoivat, kun olin perustanut yritykseni 2007. Jatkoin opintoja NLP Masterille, sillä olinhan kiinnostunut nimenomaan mallittamisesta, joka opitaan tuolla jatkokurssilla.

"Präkkärillä" - kuten NLP Practitioner -kurssia monesti kutsutaan - tutustuin ajatteluun tavalla, jota en ollut osannut odottaa. Havaitsin ajattelustani uusia puolia, ja pystyin syventämään vuorovaikutuksen ja kohtaamisen osaamistani. Tästä oli iso hyöty luentojen pitämisessä, joka oli iso osa työtäni yrittäjyyden alkutaipaleella. Kohtaamisosaamisen kehittyminen kannusti myös hakeutumaan työnohjaajakoulutukseen. Valmistuin johdon ja esimiesten työnohjaajaksi 2012.

NLP kiinnosti edelleen. Suoritin sen pohjalta coachkoulutuksen ja NLP Trainer opinnot ja harjoittelut. Omia NLP Practitioner ja Master Practitioner -koulutuksia olen toteuttanut Turussa vuodesta 2019.


Palautteita Koivulaukan NLP Master Practitioner -koulutuksesta

"Henna on tosi hyvä johdattelemaan keskustelua ja kuitenkin asiat etenevät aikataulussa. Materiaalit ovat hyviä. Henna osaa tuoda käytännöstä esimerkkejä, joiden avulla asiat ymmärtää helposti."

"Hennan kurssilla on keskusteleva hyvä ja salliva tunnelma. Hyvä matsku. Henna on viisas ja hyväksyvä kouluttaja."

"Henna luo rauhallisen keskustelevan ympäristön, jossa jokainen uskaltaa avata suunsa."

"NLP:n myötä elämä itsensä ja muiden kanssa helpottuu. - Mitä rankemman kautta menee = uskaltaa katsoa omia "ei niin mairittelevia" puoliaan, sitä kevyemmällä päällä lähtee :)"

"NLP Master -kurssi oli se kokemus, joka sitoi oman elämäni huomiot sekä Practitioner -kurssin ymmärrykset yhteen. Tätä odotin jo ennen peruskurssia, enkä syyttä! Henna koulutti minut myös practitioneriksi ja nautin hänestä kouluttajana aivan valtavasti. Hänen otteensa on selkeä, eteenpäin kulkeva ja samalla hyvin salliva. Oppi tulee usein kuin huomaamatta, keskustelun lomassa."


Koulutuspäivien aikataulu:

Pe-Su 12.-14.4.2024

La-Su 25.-26.5.
La-Su 10.-11.8.
La-Su 31.8.-1.9.
Pe-Su 20.-22.9.
La-Su 26.-27.10.
Pe-Su 15.-17.11.


Koulutuspäivä klo 9.00-16.00.


Ilmoittaudu maksamalla ensimmäinen erä verkkokaupassa