NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner on jatkokurssi Neuro Linguistic Programmingiin. Jos NLP on Sinulle uusi tuttavuus, tutustu ensin NLP Practitioner -tutkintoon. Master Practitioner -koulutuksessa NLP-osaamisesi syvenee, saat lisää työkaluja ja harjoituksia, joissa hyödynnetään peruskurssilla (NLP Practitioner) opittuja taitoja.

 Uskomusmaailma oman käyttäytymisen taustalla on NLP Master Practitioner
- koulutuksessa keskeisesti esillä. Kokonaan uutena asiana opit keinoja mallittaa hiljaista osaamista. Nimenomaan nämä mallittamisen taidot ovat koko NLP:n taustalla, ja niiden kautta NLP kehittyy jatkuvasti edelleen.

Kaikilla NLP -kursseillani keskustelu on isossa osassa. Siten koulutus muuntuu ryhmän mukaan. Usein osallistujat haluavat käyttää taitojaan työssään, esim. ohjausalalla, myynnissä, opetuksessa, hoivassa ja kuntoutuksessa. Keskustelujen kautta opit ja omat kokemukset saadaan jalostettua käytännön työkaluiksi, joita osallistuja voi sitten käyttää omassa työssään ja elämässään.

Palautteita Koivulaukan NLP Master Practitioner -koulutuksesta

"Henna on tosi hyvä johdattelemaan keskustelua ja kuitenkin asiat etenevät aikataulussa. Materiaalit ovat hyviä. Henna osaa tuoda käytännöstä esimerkkejä, joiden avulla asiat ymmärtää helposti."

"Hennan kurssilla on keskusteleva hyvä ja salliva tunnelma. Hyvä matsku. Henna on viisas ja hyväksyvä kouluttaja."

"Henna luo rauhallisen keskustelevan ympäristön, jossa jokainen uskaltaa avata suunsa."

"NLP:n myötä elämä itsensä ja muiden kanssa helpottuu. - Mitä rankemman kautta menee = uskaltaa katsoa omia "ei niin mairittelevia" puoliaan, sitä kevyemmällä päällä lähtee :)"

"NLP Master -kurssi oli se kokemus, joka sitoi oman elämäni huomiot sekä Practitioner -kurssin ymmärrykset yhteen. Tätä odotin jo ennen peruskurssia, enkä syyttä! Henna koulutti minut myös practitioneriksi ja nautin hänestä kouluttajana aivan valtavasti. Hänen otteensa on selkeä, eteenpäin kulkeva ja samalla hyvin salliva. Oppi tulee usein kuin huomaamatta, keskustelun lomassa."


Seuraava koulutus on suunnitteilla vuodelle 2023. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä.