NLP Master Practitioner - Kevät 2024

NLP Master Practitioner on jatkokurssi Neuro Linguistic Programmingiin. Jos NLP on Sinulle uusi tuttavuus, tutustu ensin NLP Practitioner -koulutukseen.

Master Practitioner -koulutuksessa NLP-osaamisesi syvenee, saat lisää työkaluja ja harjoituksia, joissa hyödynnetään peruskurssilla (NLP Practitioner) opittua.

Uskomusmaailma käyttäytymisen taustalla on NLP Master Practitioner
- koulutuksessa keskeisesti esillä. Kokonaan uutena asiana opit keinoja mallittaa hiljaista osaamista. Mallittamisen taidot ovat koko NLP:n taustalla, ja niiden kautta NLP kehittyy jatkuvasti edelleen. 

Kaikilla NLP -kursseillani keskustelu on isossa osassa. Siten koulutus muuntuu ryhmän mukaan. Usein osallistujat haluavat käyttää taitojaan työssään, esim. ohjausalalla, myynnissä, opetuksessa, hoivassa ja kuntoutuksessa. Keskustelujen kautta opit ja omat kokemukset saadaan jalostettua käytännön työkaluiksi, joita osallistuja voi sitten käyttää omassa työssään ja elämässään.

Seuraava NLP Master Practitioner käynnistyy keväällä 2024

Virity NLP-opintojesi jatkamiseen jo nyt. Ilmoittaudu Early Bird -hinnalla, saat jokaisen maksuerän normaalihintaa edullisemmin.

Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Koulutusmateriaali sisältää myös kirjan Yrityksen hiljainen osaaminen. Kehittämisen uusi taso (Toivonen & Asikainen). Hinta laskutetaan neljässä erässä. Ensimmäinen erä ilmoittautuessa ja loput kurssin kuluessa.

Early bird -hinta 30.11.2023 mennessä ilmoittautuneille: Koko kurssi 1388,80 €/hlö (1120 € + alv 24 %). Neljä erää á 347,20 € (280 € +alv 24 %)

Hinta: Koko kurssi 1736 €/hlö (1400 € + alv 24 %). Neljä erää á 434 € (350 € + alv 24 %). Ensimmäinen erä ilmoittautuessa ja loput kurssin kuluessa.

Koulutuspaikka: Linnankatu 17 A 7, 20100 Turku. Tila on viehättävän vanhan kivitalon toisessa kerroksessa. Valitettavasti tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Ryhmän koko on rajattu kymmeneen henkilöön.

Ilmoittautuminen: verkkokaupan kautta maksamalla kurssin ensimmäinen erä. Ilmoittauduthan 18.3.2024 mennessä!

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perin 50 % ilmoittautumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan myöhemmin kuin viikko ennen kurssin alkua, perin ilmoittautumismaksun kokonaisuudessaan.

Palautteita Koivulaukan NLP Master Practitioner -koulutuksesta

"Henna on tosi hyvä johdattelemaan keskustelua ja kuitenkin asiat etenevät aikataulussa. Materiaalit ovat hyviä. Henna osaa tuoda käytännöstä esimerkkejä, joiden avulla asiat ymmärtää helposti."

"Hennan kurssilla on keskusteleva hyvä ja salliva tunnelma. Hyvä matsku. Henna on viisas ja hyväksyvä kouluttaja."

"Henna luo rauhallisen keskustelevan ympäristön, jossa jokainen uskaltaa avata suunsa."

"NLP:n myötä elämä itsensä ja muiden kanssa helpottuu. - Mitä rankemman kautta menee = uskaltaa katsoa omia "ei niin mairittelevia" puoliaan, sitä kevyemmällä päällä lähtee :)"

"NLP Master -kurssi oli se kokemus, joka sitoi oman elämäni huomiot sekä Practitioner -kurssin ymmärrykset yhteen. Tätä odotin jo ennen peruskurssia, enkä syyttä! Henna koulutti minut myös practitioneriksi ja nautin hänestä kouluttajana aivan valtavasti. Hänen otteensa on selkeä, eteenpäin kulkeva ja samalla hyvin salliva. Oppi tulee usein kuin huomaamatta, keskustelun lomassa."


Koulutuspäivien aikataulu:

Pe-Su 12.-14.4.2024

La-Su 4.-5.5.
La-Su 25.-26.5.
La-Su 15.-16.6.
La-Su 10.-11.8.
La-Su 31.8.-1.9.
Pe-Su 20.-22.9.

Koulutuspäivä klo 9.00-16.30.


Ilmoittaudu maksamalla ensimmäinen erä verkkokaupassa. Early bird hinta 30.11. mennessä ilmoittautuneille!