NLP Practitioner - seuraava koulutus syksyllä 2021

Ota neurolingvistinen ohjelmointi haltuun läsnäkoulutuksessa

Huom! Kokoontumisrajoitus Varsinais-Suomessa on tällä hetkellä 6 henkilöä. Nuo paikat ovat nyt täynnä, mutta ilmoittaudu sähköpostitse jonoon. Koulutus alkaa syksyllä. Toivottavasti siihen mennessä tilanne sallii 10 henkilön kokoontumisen, ja saamme ryhmään neljä lisäpaikkaa. 

Rajoitusten hellittäessä, tarjoan lisäpaikkoja jonossa oleville ilmoittautumisjärjestyksessä.

NLP Practitioner on peruskoulutus neurolingvistiseen ohjelmointiin (Neuro Linguistic Programming). Koulutuksessa saat keinoja tiedostaa ja tutustua mielen ja ajattelun piirteisiin. Saat työkaluja ja kokemuksia siitä, miten tietoinen ja tiedostamaton mieli tekevät yhteistyötä. Näitä mielen taitoja voit hyödyntää kaikessa vuorovaikutuksessa ja ihmisten kohtaamisessa; ohjausalalla, esimiestyössä, opettamisessa, myynnissä, hoitotyössä jne. Taidoista on suunnaton apu myös omaan itseen tutustumisessa, voimavarojen löytämisessä, tavoitteellisuudessa, muutoksessa jne. Lue lisää ajatuksiani siitä, mitä NLP on.

Tiedostamaton mieli on monessa mukana. Siksi NLP Practitioner -koulutuksessa mielen toimintaan tutustutaan 16 lähipäivää. Tapaamiset ovat viikonloppuisin. Tarkemmat päivät on lueteltu alempana. Ryhmä on rajattu maksimissaan kymmeneen henkilöön, jotta voimme turvallisesti tavata, vaikka korona vaikuttaisi vielä syksylläkin. Pienessä ryhmässä myös koulutuksilleni ominainen keskustelu, reflektointi ja sisällön kohdistaminen ryhmän tarpeisiin onnistuu.

Tule mukaan koulutukseen, ota ajattelun taidot ja tiedostamaton mieli käyttöön!

Kouluttaja: Henna Laukka, NLP Trainer ja NLP Master Coach. Sairaanhoitaja amk, KTM, johdon ja esimiesten työnohjaaja

Seuraa ajatuksiasi hetki. "Kunpa minun olisi helpompi puhua hänen kanssaan."... "Osaisinpa minäkin, mutta en tahdo oppia millään."... "Töissä on niin paljon muutoksia, joita pitäisi viedä eteenpäin... Miten saan ihmiset kuulemaan..." 

NLP-osaaminen tuo ratkaisuja arkeen. Moni elämämme tärkeistä taidoista ovat metataitoja, kuten taito oppia, taito vuorovaikuttaa, taito olla joustava tai järjestelmällinen. Nämä metataidot ovat sellaisia, joissa tiedostamaton mieli on vahvasti mukana.

Teemoja ja mielen rakenteita, joita koulutuksessa käsitellään:

- Mitä NLP on, mielikuvat, näkökulmat, tietoinen ja tiedostamaton mieli, mieli ja keho
- Aivojen toiminta ja aivoterveys
- Aistikanavat ja miellejärjestelmät, erilaisuus, kielen voimaa
- Oman mielen rakenteet, vuorovaikutuksesta oman mielen kanssa, esim. aikakäsitys
- Vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa, sanaton viestintä
- Arvot, toiminta, tavoite
- Voimavarat, ajattelun voimaa
- Uskomukset, loogiset tasot 

Koulutuspäivät syksyllä 2021:

Pe-su 24.-26.9.2021
La-su 16.-17.10.
La-su 6.-7.11.
La-su 27.-28.11.
La-su 18.-19.12.
La-su 15.-16.1.2022
Pe-su 4.-6.2.

Koulutuspäivä on klo 8.30-16.15.

Hinta
Koko kurssi 1364 €/hlö (1100 € + alv 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, kurssimateriaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Hinta laskutetaan neljässä erässä á 341 € (275 € + alv 24 %). Ensimmäinen erä ilmoittautuessa ja loput kurssin kuluessa.

Koulutuspaikka Linnankatu 17 A 7, 20100 Turku. Tila on viehättävän vanhan kivitalon toisessa kerroksessa. Valitettavasti tilaan ei ole esteetöntä kulkua.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta maksamalla kurssin ensimmäinen erä. Ilmoittauduthan 31.8.2021 mennessä!

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perin 50 % ilmoittautumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan myöhemmin kuin viikko ennen kurssin alkua, perin ilmoittautumismaksun kokonaisuudessaan.

Kurssin käyneiden kokemuksia

"Jokaisen ihmisen tulisi opiskella NLP:ia! Kurssilta saa voimavaroja kaikkiin elämän osa-alueisiin."

"Kurssi on laajentanut näkemystäni elämästä. Elämää voi hahmottaa eri tavoin kuin olen aiemmin ajatellut. Kurssi on auttanut löytämään ja ottamaan käyttöön myönteisiä ominaisuuksiani (resurssejani). Olen tavannut kurssilla monia uusia ystäviä ja saanut osallistua mielenkiintoisiin keskusteluihin. Kurssi on tuonut mukanaan enemmän suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä sekä itseä että muita ihmisiä kohtaan. Joskus on hyvä pysähtyä elämän rikkauden äärelle ja ottaa omaa aikaa tarkastella sitä."

"NLP rikastutti suunnattomasti avioliittoani ♥️ Opin ymmärtämään itseäni ja opin ymmärtämään toista."

"Kurssilla on ollut avoin ilmapiiri, ihana porukka. Kaikki ovat olleet täysillä mukana, eikä ole mitenkään haitannut, vaikka kurssille ollaan tultu erilaisilla odotuksilla ja tavoitteilla - jopa ilman :)"

"Kiinnostuin kurssillasi NLP:stä niin paljon, että olen jatkanut opiskelua. NLP on avannut minulle uuden mielenkiintoisen ulottuvuuden tarkastella ja kokea elämää ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Se on tuonut väriä elämään. "

"Suosittelen lämpimästi! ♥️ Ajatuksia herättävä, rohkaiseva, vapauttava kurssi ja mikä parasta: sen saa jakaa samanmielisten, mutta samalla inspiroivasti eri miellejärjestemän omaavien ihmisten kanssa! On virkistävää, miten tässä porukassa erilaisuus otetaan hyväksyvästi vastaan. NLP:ssä erilaisuus on voimavara, jota arvostetaan ja opitaan hyödyntämään! Henna on ohjaajana aivan timanttinen! Kurssin jälkeen on edelleen olo, että olen aidosti oppinut jotain. Asiaa tuli paljon, mutta Henna osasi jaotella sen täydellisesti! Pakolliset informaatiopläjäykset olivat ihastuttavan selkeästi rakennettuja, ja kun aivot alkoivat väsyä, niin kurvipallona Henna osasi piilottaa oppia myös avoimen keskustelun sekaan, jolloin ei edes huomannut opiskelevansa. Aika lensi kuin siivillä, ja joka viikonlopun päätteeksi tunnelma oli väsyneenäkin katossa, uusien työkalujen avulla taas vähän valmiimpana tulevaan. "

"Eilen totesi vajaa neljävuotias lapsenlapsi: "Sinä olet mummi aina kiltti." Kiltti olen ollut koko ikäni, mutta nyt eläkeiässä olen pelännyt katkeroituvani siitä syystä, etten ole koskaan kunnolla pitänyt puoliani. NLP on auttanut ymmärtämään, että pelkoni on aivan turha. Voin itse tehdä asian hyväksi paljon."

Usein kysyttyä

Ajankäyttö pohdituttaa? Ajankäyttönä practitioner vaatii 16 koulutuspäivää. Kevään koulutus toteutetaan arkipäivisin ja lauantaisin. Koulutuspäivät ovat vaihtelevia, niiden aikana sekä nähdään ja kuullaan, että keskustellaan ja kokeillaan erilaisia ajatuksia itse pieniä harjoituksia tehden. Päivät eivät ole kalvosulkeisia. Vaikka omaan ja muiden ajatteluun tutustuminen vaatii keskittymistä, koulutuspäivät ovat yleensä myös voimaannuttavia. Practitionerilla ei tule kotiläksyjä tai lopputyötä tehtäväksi.

Jos olen poissa? NLP Practitioner -tutkinnon saat, vaikka olisit poissa kaksi päivää. Tarvittaessa voimme tehdä korvaavan tehtävän, jos poissaoloja tulee enemmän. Iso osa kurssin annista kuitenkin on yhdessä tehtävissä harjoituksissa ja keskusteluissa, ja samaa oppia on vaikea oivaltaa yksin. Siksi lähipäiville kannattaa osallistua mahdollisimman paljon. Sinulla on myös mahdollisuus korvata väliin jäänyt päivä tai viikonloppu myöhemmin järjestettävällä Koivulaukan practitioner -kurssilla. Näin voit tehdä silloinkin, kun tutkinto on jo suoritettu.

Miten koronatilanne vaikuttaa? Korona ei pysäytä koulutusta. Ryhmä on rajattu maksimissaan kymmeneen henkilöön, jotta voimme turvallisesti tavata, vaikka korona vaikuttaisi vielä keväälläkin. Tarvittaessa pidämme osan lähipäivistä etänä, jos tilanne pahenee.

Lisätiedot

henna.laukka@koivulaukka.com

LinkedinIn profiilissani sekä Facebookissa/Instassa (Koivulaukka ja Vapaata Laukkaa) kirjoitan myös NLP:iin liittyvistä aiheista. Otahan seurantaan. Voit käydä myös kiinnostumassa Facebook tapahtumasta, jonka keskustelusta löydät mielenkiintoisia linkkejä.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta maksamalla kurssin ensimmäinen erä.