JobJoy® Soft hands - Työhyvinvointia hoivayhteisöille

Sovellus JobJoy® työhyvinvointivalmennuksesta on erityisesti hoito- ja hoivatyöhön suunnattu JobJoy® Soft Hands. Valmennuksen materiaalissa ja tapaamisissa keskitytään lisäämään hoivatyön hyvinvointia myötätuntoajattelun ja hoivaeettisten kysymysten kohtaamisen kautta. Valmennus toteutaan ryhmissä ja se soveltuu niin asumispalveluissa kuin kotihoidossa työskenteleville. Keskittymällä hoitajien työhyvinvointiin ja antamalla uusia työkaluja arkeen, vaikutamme myös asukkaiden ja omaisten kokemaan hoivan laatuun.

JobJoy® Soft Hands -valmennusta on testattu Uudenkaupungin Kalannin vanhuspalveluyksiköissä. Myötätunnosta voimaa vanhustyöhön! -hanke oli työsuojelurahaston osittain rahoittama.

JobJoy® Soft Hands on ryhmävalmennus, joka kestää puolesta vuodesta noin vuoteen tapaamisten ajoituksesta riippuen. Materiaali on kirjamainen, ja siksi yksi materiaali on voitu jakaa ryhmän kesken. JobJoy® Soft Hands ryhmävalmennuksen hinta on alk. 2900 € + alv 24 %. Toteutus voidaan tehdä hoivaan soveltuen, hieman suuremmissa (n. 6-12 hlö) ryhmissä ja osallistujat voivat vaihdella kolmivuorotyön mukaan.

Valmennus on mahdollista toteuttaa myös esimiesryhmälle, jolloin eettisiä kysymyksiä ja myötätuntoajattelua tarkastellaan johtamisen ja esimiestyön näkökulmasta. Ohjaajakoulutukseltani olenkin johdon ja esimiesten työnohjaaja sekä NLP Master Coach. Soteyksiköiden kohdalla sairaanhoitajan ja kauppatieteiden/johtamisen koulutusyhdistelmäni yhdistyy asiakkaan hyödyksi.