Lisätietoja yrittäjästä - Ota yhteyttä

Henna Laukka
Henna Laukka

Yrittäjäurani alkoi vuonna 2007. Sairaanhoitaja yamk:n ja kauppatietieden tutkintoyhdistelmällä ja hyvänä ryhtyjänä tartuin innolla henkilöstön kehittämistehtäviin projektiluontoisten toimeksiantojen kautta. 

Yrittäjyyteni aikana olen kouluttautunut ohjausalalle: Olen Johdon ja esimiesten työnohjaaja sekä NLP Master Coach. Neurolingvistinen ohjelmointi (NLP) osoittautui ohjausalan tukena sekä hiljaisen tiedon kysymysten parissa työskennellessä niin toimivaksi, että opiskelin NLP Traineriksi.

Ydinosaamistani ovat työyhteisöjen toimimiseen liittyvä asiat, kuten työhyvinvointi, vuorovaikutus, ja esimiestyö. Erityisosaamistani ovat hiljainen tieto ja osaamisen johtaminen. LinkedIn -profiilissani voit tutustua CV-tietoihini ja tekemisiin tarkemmin. Ota profiili seurantaan ja kontaktoi matalalla kynnyksellä.

Koivulaukka Oy / Henna Laukka

Satakunnantie 29 B 15, 20300 Turku

+358 50 555 7899

henna.laukka@koivulaukka.com

Keskustelen mielelläni työtilanteestanne ja -tarpeistanne. Silloin voin tarkemmin ehdottaa, miten parhaiten voin olla avuksenne ja tehdä työstäni tarjouksen. Kuluja syntyy vasta, kun tarjous on hyväksytty ja töitä on toteutunut.

Lähin yhteistyöverkostoni

Koivulaukka on mukana viiden yrittäjän muodostamassa Covis Partners Oy:ssä. Tällä osaavalla ohjausalan ammattilaisten kokoonpanolla pystymme toteuttamaan suurempiakin hankkeita.

Ota Covis Partners seurantaan LinkedInissä ja Facebookissa.