JobJoy® työhyvinvointivalmennus

Ehkäise avainhenkilöidesi tai tiimisi työuupumus.

JobJoy® työhyvinvointivalmennukseen sisältyy jokaisen osallistujan oma materiaali, sekä 8-10 tapaamista koulutetun ohjaajan kanssa.

JobJoyn on kehittänyt kollegani Anne Juuti vuonna 2007. Hoivayhteisöille suunnatun JobJoy® Soft Hands -kokonaisuuden yhteydessä olen ollut Annen työkaverina, ja vuonna 2019 kaikki JobJoy® -valmennuskokonaisuudet siirtyivät käyttööni. On ilo jatkaa taidolla kootun ja vuosien käyttökokemuksen ansainneen valmennuskokonaisuuden käyttöä.

Työhyvinvointia yksilöllisesti yhteisönne avainhenkilöille

JobJoy® yksilövalmennus antaa organisaationne avainhenkilölle työkaluja hyvinvoinnin tukemiseen. Materiaalin ja 8-10 tapaamisen tukemana henkilö löytää omat voimavaransa, ja havaitsee ne ajattelu- ja toimintamallit, jotka eivät kannattele hänen hyvinvointiaan.

JobJoy® yksilövalmennuksen hyötyjä ovat:

  • Löydät uusia energian ja ilon lähteitä elämääsi.
  • Tutustut omiin ajattelu- ja toimintamalleihisi ja löydät oman tapasi olla työyhteisötaitoinen työntekijä tai esimies.
  • Voit turvallisesti tarkastella ja keskustella työstäsi ja jaksamisestasi ulkopuolisen valmentajan kanssa.
  • Materiaalin avulla tiedät, mistä tapaamiskerroilla puhutaan, voit valmistautua tapaamisiin ja palata teemoihin myöhemmin.
  • Tutustut työväsymisen merkkeihin ja osaat jatkossa havaita ne.

Valmennuskokonaisuus kestää puolesta vuodesta noin vuoteen tapaamisten ajoituksesta riippuen. Tarvittaessa valmennus voidaan toteuttaa myös tiiviimmässä tahdissa. Yksilövalmennuksen hinta on alk. 1320 € + alv 24 %.

Valmennus siis maksaa itsensä takaisin, jos sen avulla voidaan esim. asiantuntijaorganisaatiossa välttää vain muutaman päivän poissaolo jaksamiseen liittyvistä syistä.

Jos osallistuja toimii esihenkilönä, hän saa oman valmennuksensa kautta vinkkejä työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Esihenkilön kohdalla tapaamisiin kannattaa käyttää puolitoista tuntia kerralla.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni JobJoy® -valmennuksista lisää.

Työhyvinvointivalmennus ryhmälle 

JobJoy® -työhyvinvointivalmennus voidaan toteuttaa myös ryhmälle. Silloin käytetään ryhmille suunniteltua materiaalia, ja tapaamiset toteutetaan sovitussa ryhmässä. Materiaali tulee jokaiselle osallistujalle, ja siinä on tilaa omille merkinnöille.

JobJoy® ryhmävalmennuksen hyötyjä ovat:

  • Ryhmä, tiimi tai työyhteisö tutustuu työhyvinvointiaan lisääviin ja kuormittaviin tekijöihin.
  • Koko työyhteisö saavuttaa yhteisen ymmärryksen työhyvinvointiaan tukevista asioista ja siitä, miten yksilöiden kokemukset eroavat toisistaan.
  • Ryhmävalmennuksessa jokainen ryhmän jäsen saa oman materiaalin, jonka avulla tapaamisiin voi valmistautua ja palata teemoihin myöhemmin.

Myös ryhmävalmennus kestää puolesta vuodesta noin vuoteen tapaamisten ajoituksesta riippuen. Ryhmävalmennuksen hinta on alk. 3200 € + alv 24 %. Työhyvinvointivalmennus toteutetaan aina pienryhmässä, max 7 osallistujaa/ryhmä.

Myötätunnon ja eettisten kysymysten äärellä sotesektorilla 

Työskenteletkö terveydenhuollossa tai sosiaalipalveluissa? Tutustu erityisesti hoito- ja hoivayhteisöille kehitettyyn valmennukseen: JobJoy® Soft hands - Työhyvinvointia hoivayhteisöille.

Vaihtoehto valmiille JobJoy® valmennuskokonaisuudelle voi olla yksilö- tai ryhmätyönohjaus. Lue lisää työnohjauksesta ja huomaa myös avoimet ryhmät.