JobJoy® työhyvinvointivalmennus

JobJoy® työhyvinvointivalmennus on valmiiksi teemoiteltu kokonaisuus, johon sisältyy jokaisen osallistujan oma materiaali sekä 8-10 tapaamista koulutetun ohjaajan kanssa. Näissä JobJoy® tapaamisissa keskustellaan työhyvinvoinnin teemoista, painottaen osuuksia tarpeen mukaan.

JobJoyn on kehittänyt kollegani Anne Juuti vuonna 2007. Hoivayhteisöille suunnatun JobJoy® Soft Hands -kokonaisuuden yhteydessä olen tehnyt Annen kanssa yhteistyötä aiemmin, ja vuonna 2019 kaikki JobJoy® -valmennuskokonaisuudet siirtyivät käyttööni. On ilo jatkaa taidolla kootun ja vuosien käyttökokemuksen ansainneen valmennuskokonaisuuden käyttöä.

Työhyvinvointia yksilöllisesti yhteisönne avainhenkilöille

Kun organisaationne avainhenkilö tarvitsee oman hyvinvointinsa tukemiseksi enemmän työkaluja, JobJoy® yksilövalmennus vastaa tarpeeseen. Kokonaisuuteen sisältyy materiaali, sekä 8-10 ohjaavalla otteella toteutettua tunnin tapaamista, joiden aikana henkilö löytää omat voimavaransa, ja havaitsee ne ajattelu- ja toimintamallit, jotka eivät kannattele hänen hyvinvointiaan.

JobJoy® yksilövalmennuksen hyötyjä ovat:

  • Löydät uusia energian ja ilon lähteitä elämääsi.
  • Tutustut omiin ajattelu- ja toimintamalleihisi ja löydät oman tapasi olla työyhteisötaitoinen työntekijä tai esimies.
  • Voit turvallisesti tarkastella ja keskustella työstäsi ja jaksamisestasi ulkopuolisen valmentajan kanssa.
  • Materiaalin avulla tiedät, mistä tapaamiskerroilla puhutaan, voit valmistautua tapaamisiin ja palata teemoihin myöhemmin.
  • Tutustut työväsymisen merkkeihin ja osaat jatkossa havaita ne ajoissa.

Valmennuskokonaisuus kestää puolesta vuodesta noin vuoteen tapaamisten ajoituksesta riippuen. Tarvittaessa valmennus voidaan toteuttaa myös tiiviimmässä tahdissa. Yksilövalmennuksen hinta on alk. 1320 € + alv 24 %.

Valmennus siis maksaa itsensä takaisin, jos sen avulla voidaan esim. asiantuntijaorganisaatiossa välttää vain muutaman päivän poissaolo jaksamiseen liittyvistä syistä.

Jos osallistuja toimii esimiehenä, hän saa oman valmennuksensa kautta vinkkejä myös työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Esimiehen kohdalla tapaamisiin kannattaa käyttää puolitoista tuntia kerralla.

Työhyvinvointivalmennus ryhmälle 

JobJoy® -työhyvinvointivalmennus voidaan toteuttaa myös ryhmälle. Silloin käytetään erityisesti ryhmille suunniteltua materiaalia, ja tapaamiset toteutetaan sovitussa ryhmässä. Materiaali tulee jokaiselle osallistujalle, sillä materiaalissa on tilaa myös omille merkinnöille.

JobJoy® ryhmävalmennuksen hyötyjä ovat:

  • Ryhmä, tiimi tai työyhteisö tutustuu työhyvinvointiaan lisääviin ja kuormittaviin tekijöihin.
  • Koko työyhteisö saavuttaa yhteisen ymmärryksen työhyvinvointiaan tukevista asioista ja siitä, miten yksilöiden kokemukset eroavat toisistaan.
  • Ryhmävalmennuksessa jokainen ryhmän jäsen saa oman materiaalin, jonka avulla tapaamisiin voi valmistautua ja palata teemoihin myöhemmin.

Myös ryhmävalmennus kestää puolesta vuodesta noin vuoteen tapaamisten ajoituksesta riippuen. Ryhmävalmennuksen hinta on alk. 3200 € + alv 24 %. Työhyvinvointivalmennus toteutetaan aina pienryhmässä, max 7 osallistujaa/ryhmä.

Myötätunnon ja eettisten kysymysten äärellä sotesektorilla 

Työskenteletkö terveydenhuollossa tai sosiaalipalveluissa? Tutustu erityisesti hoito- ja hoivayhteisöille kehitettyyn valmennukseen: JobJoy® Soft hands - Työhyvinvointia hoivayhteisöille.