Työnohjaus ja coaching

Huomio oikeisiin asioihin

Haluatko lisää tehoja työhösi? Aaikaansannoskykyä ja paremmin suunnattua huomiota? Ota tueksesi ulkopuolinen ohjaaja. 

Kehittymisprosessi voi olla työnohjaus, coaching, valmennus, sparraus, mentorointi, sovittelu... - mikä sana prosessia parhaiten kuvaa. Ohjaajakoulutuksiltani olen Johdon ja esimiesten työnohjaaja,
NLP Master coach sekä työyhteisösovittelija.

Olen sopiva työnohjaaja tai coach silloin, kun ohjauksen tarkoituksena on käsitellä esimiestyön, johtamisen ja työyhteisöjen toimivuuden teemoja. Tyylini on rauhallinen, kuunteleva ja salliva. Odotan osallistujilta avoimuutta ja aitoa halua kehittymiseen. Alunperin taustani on sotesektorilla. 

Coaching -Täsmällinen ohjausprosessi tarkkarajaiseen tavoitteeseen

Coach -koulutukseni lähtökohtana ovat vuoden Neuro Linguistic Programming -opinnot, joiden lisäksi olen opiskellut ensin NLP Personal coach ja sitten Master coach -tutkinnot. Coachauksessa rajataan ja yksilöidään tavoite työnohjausta tarkemmin, ja prosessi voi olla työnohjausta lyhyempi ja nopeampi.

Avoimet työnohjaus- ja coachingryhmät yksin osallistuville

Sekä työnohjaus että coaching voi tapahtua yksilöohjauksessa tai ryhmäohjauksessa. Jos olet kiinnostunut ryhmäohjauksesta, mutta sinulla ei ole omaa ryhmää valmiina, tutustu avoimiin ryhmiin. Ilmoittautumalla voit varata paikkasi, ja odottaa, että muutama, vielä tuntematon kollegasi liittyy seuraan.

Ryhmän käynnistyessä avoin ryhmä toki "sulkeutuu" ja toimii luottamuksellisesti työnohjauksen tai coachauksen periaatteiden mukaan, samojen henkilöiden kuuluessa ryhmään kaikkien tapaamisten ajan. Prosessiin kuuluu kuusi tapaamista, ja jokaisessa ryhmässä on ohjaajan lisäksi 3-4 osallistujaa.


Seuraavat avoimet ryhmät:

  • Ryhmätyönohjaus henkilöstötehtävissä toimiville 1, käynnistyy 22.3. klo 12.30-14. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja sen hinta on 580 € +alv 24 % /hlö.
  • Ryhmätyönohjaus henkilöstötehtävissä toimiville 2, käynnistyy 23.3. klo 10.30-12. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja sen hinta on 580 € +alv 24 % /hlö.
  • Ryhmätyönohjaus lähiesimiehenä toimiville, käynnistyy 26.3. klo 10-11.30. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja sen hinta on 580 € +alv 24 % /hlö.
  • Ryhmäcoaching yksinyrittäjille käynnistyy 11.3. klo 16.30-17.30. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja sen hinta on 440 € +alv 24 % /hlö.  

Voit ilmoittautua ryhmään tai kysellä lisätietoja alla. Ilmoita viestikentässä ryhmän nimi.