Työnohjaus ja coaching

Huomio oikeisiin asioihin

Työnohjaajan tai coachin tuella havaitset ajattelu- ja toimintamallejasi. Työnohjaajana autan sinua itsetuntemuksen parantumisen ja reflektoinnin kautta saamaan työhösi uusia näkökulmia ja jäsennystä. Coachina tuen kehittymistäsi rajattua tavoitetta kohti. 

Ohjaajakoulutuksiltani olen Johdon ja esimiesten työnohjaaja, NLP Master Coach sekä työyhteisösovittelija. Laita viesti omasta ohjaustarpeestasi henna.laukka@koivulaukka.com.

Työnohjaus - aikaa, tilaa ja tukea kehittymiseen

Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.
Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.

Olen sopiva työnohjaaja silloin, kun työnohjauksen tarkoituksena on käsitellä esimiestyön, johtamisen ja työyhteisöjen toimivuuden teemoja. Työnohjaus on hyvä keino myös silloin, kun tavoitteena on osaamisen johtaminen. 

Tyylini on rauhallinen, kuunteleva ja salliva. Odotan osallistujilta avoimuutta ja aitoa halua kehittymiseen. Alunperin taustani on sotesektorilla. 

Pääsääntöinen työskentelyalueeni on Turku ja Varsinais-Suomi. Joitakin päiviä kuukausittain toimialueina myös Pori, Tampere ja Helsinki. Etänä luonnollisesti toimin ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Coach - Ohjaa tarkkarajaiseen tavoitteeseen

Coach -koulutukseni lähtökohtana ovat vuoden Neuro Linguistic Programming -opinnot, joiden lisäksi olen opiskellut ensin NLP Personal coach ja sitten Master coach -tutkinnot. Coachauksessa rajataan ja yksilöidään tavoite työnohjausta tarkemmin, ja prosessi voi olla työnohjausta lyhyempi ja nopeampi.

Avoimet työnohjaus- ja coachingryhmät yksin osallistuville

Sekä työnohjaus että coaching voi tapahtua yksilöohjauksessa tai ryhmäohjauksessa. Jos olet kiinnostunut ryhmäohjauksesta, mutta sinulla ei ole omaa ryhmää valmiina, tutustu avoimiin ryhmiin. Ilmoittautumalla voit varata paikkasi, ja odottaa, että muutama, vielä tuntematon kollegasi liittyy seuraan.

Seuraavia avoimia ryhmiä!