Työnohjaus ja coaching

Huomio oikeisiin asioihin

Ulkopuolisen työnohjaajan tai coachin tuella havaitset ajattelu- ja toimintamallejasi ja työnohjaus auttaa sinua itsetuntemuksen parantumisen ja reflektoinnin kautta saamaan työhösi uusia näkökulmia ja jäsennystä. Coach tukee kehittymistäsi rajattua tavoitetta kohti. 

Ohjaajakoulutuksiltani olen Johdon ja esimiesten työnohjaaja, NLP Master Coach sekä työyhteisösovittelija.

Työnohjaus - aikaa, tilaa ja tukea kehittymiseen

Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.
Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.

Olen sopiva työnohjaaja silloin, kun työnohjauksen tarkoituksena on käsitellä esimiestyön, johtamisen ja työyhteisöjen toimivuuden teemoja. Tyylini on rauhallinen, kuunteleva ja salliva. Odotan osallistujilta avoimuutta ja aitoa halua kehittymiseen. Alunperin taustani on sotesektorilla.  

Coach - Ohjaa tarkkarajaiseen tavoitteeseen

Coach -koulutukseni lähtökohtana ovat vuoden Neuro Linguistic Programming -opinnot, joiden lisäksi olen opiskellut ensin NLP Personal coach ja sitten Master coach -tutkinnot. Coachauksessa rajataan ja yksilöidään tavoite työnohjausta tarkemmin, ja prosessi voi olla työnohjausta lyhyempi ja nopeampi.

Avoimet työnohjaus- ja coachingryhmät yksin osallistuville

Sekä työnohjaus että coaching voi tapahtua yksilöohjauksessa tai ryhmäohjauksessa. Jos olet kiinnostunut ryhmäohjauksesta, mutta sinulla ei ole omaa ryhmää valmiina, tutustu avoimiin ryhmiin. Ilmoittautumalla voit varata paikkasi, ja odottaa, että muutama, vielä tuntematon kollegasi liittyy seuraan.

Syksyn osalta työnohjaajan kalenterini on täynnä. Ilmoittelen seuraavista avoimista ryhmistä täällä. Ilmoita kiinnostuksestasi jo etukäteen! Esimerkkejä menneistä ryhmistä.