Työnohjaus ja coaching

Huomio oikeisiin asioihin

Työnohjaus on prosessimainen kehittymisen työkalu. Ulkopuolisen työnohjaajan tuella havaitset ajattelu- ja toimintamallejasi ja työnohjaus auttaa sinua itsetuntemuksen parantumisen ja reflektoinnin kautta saamaan työhösi uusia näkökulmia ja jäsennystä. Coach tukee kehittymistäsi rajattua tavoitetta kohti. 

Ohjaajakoulutuksiltani olen Johdon ja esimiesten työnohjaaja, NLP Master Coach sekä työyhteisösovittelija.

Katso sivun alalaidasta avoimet ryhmätyönohjaus ja ryhmäcoachingryhmät ja hae mukaan.

Read more about coaching in English.

Työnohjaus - aikaa, tilaa ja tukea kehittymiseen

Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.
Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.

Olen sopiva työnohjaaja silloin, kun työnohjauksen tarkoituksena on käsitellä esimiestyön, johtamisen ja työyhteisöjen toimivuuden teemoja. Tyylini on rauhallinen, kuunteleva ja salliva. Odotan osallistujilta avoimuutta ja aitoa halua kehittymiseen. Alunperin taustani on sotesektorilla.  

Coach - Ohjaa tarkkarajaiseen tavoitteeseen

Coach -koulutukseni lähtökohtana ovat vuoden Neuro Linguistic Programming -opinnot, joiden lisäksi olen opiskellut ensin NLP Personal coach ja sitten Master coach -tutkinnot. Coachauksessa rajataan ja yksilöidään tavoite työnohjausta tarkemmin, ja prosessi voi olla työnohjausta lyhyempi ja nopeampi.

Avoimet työnohjaus- ja coachingryhmät yksin osallistuville

Sekä työnohjaus että coaching voi tapahtua yksilöohjauksessa tai ryhmäohjauksessa. Jos olet kiinnostunut ryhmäohjauksesta, mutta sinulla ei ole omaa ryhmää valmiina, tutustu avoimiin ryhmiin. Ilmoittautumalla voit varata paikkasi, ja odottaa, että muutama, vielä tuntematon kollegasi liittyy seuraan.

Ryhmän käynnistyessä avoin ryhmä toki "sulkeutuu" ja toimii luottamuksellisesti työnohjauksen tai coachauksen periaatteiden mukaan, samojen henkilöiden kuuluessa ryhmään kaikkien tapaamisten ajan. Prosessiin kuuluu kuusi tapaamista, ja jokaisessa ryhmässä on ohjaajan lisäksi 3-4 osallistujaa.


Seuraavat avoimet ryhmät:

  • Ryhmäcoaching yksinyrittäjille käynnistyy 20.4. klo 15.30-17.00. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja koko prosessin hinta on 580 € + alv 24 % /hlö.  
  • Ryhmätyönohjaus lähiesimiehenä toimiville, käynnistyy 27.4. klo 10-11.30. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja koko prosessin hinta on 580 € + alv 24 % /hlö.
  • Ryhmätyönohjaus henkilöstötehtävissä toimiville, käynnistyy 3.5. klo 13.00-14.30. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja koko prosessin hinta on 580 € + alv 24 % /hlö.
  • Ryhmäcoaching myyntitehtävissä toimiville, käynnistyy 10.5. klo 14.30-16.00. Kuuden tapaamisen prosessi toteutetaan etäyhteyksin ja koko prosessin hinta on 580 € + alv 24 % /hlö.

Voit hakea ryhmään tai kysellä lisätietoja alla. Ilmoita viestikentässä ryhmän nimi.