... ...

Työnohjaus ja coaching

Huomio oikeisiin asioihin

Työnohjaajan tai coachin tuella havaitset ajattelu- ja toimintamallejasi. Työnohjaajana autan sinua itsetuntemuksen parantumisen ja reflektoinnin kautta saamaan työhösi uusia näkökulmia ja jäsennystä. Coachina tuen kehittymistäsi rajattua tavoitetta kohti. 

Ohjaajakoulutuksiltani olen Johdon ja esimiesten työnohjaaja, NLP Master Coach sekä työyhteisösovittelija. Laita viesti omasta ohjaustarpeestasi henna.laukka@koivulaukka.com. 

Työnohjaus - aikaa, tilaa ja tukea kehittymiseen

Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.
Työnohjaus ja coaching. Tilaa ajatella.

Olen sopiva työnohjaaja silloin, kun työnohjauksen tarkoituksena on käsitellä esimiestyön, johtamisen ja työyhteisöjen toimivuuden teemoja. Työnohjaus on hyvä keino myös silloin, kun tavoitteena on osaamisen johtaminen. 

Tyylini on rauhallinen, kuunteleva ja salliva. Odotan osallistujilta avoimuutta ja aitoa halua kehittymiseen. 


Alunperin taustani on sotesektorilla. Työnohjauksia olen tehnyt aktiivisesti vuodesta 2016 ja työnohjaustunteja on vuoden 2024 kevääseen mennessä kertynyt jo yli 700.

Pääsääntöinen työskentelyalueeni on Turku ja Varsinais-Suomi. Liikun joutavasti, ja kuukausittain työnohjauksen toimialueenani myös Pori, Rauma, Tampere, Hämeenlinna ja Helsinki ja niiden seutukunnat. Etänä luonnollisesti toimin ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Työnohjauksen hinta

Työnohjauksen hintaan vaikuttavat kohderyhmän koko ja tapaamisen pituus. Tyypillisesti johdon ja esihenkilöiden työnohjaus on arvokkaampaa, kuin asiantuntijoiden ja työntekijöiden. Johtajan ja esihenkilöiden reflektiokyvyn kasvaessa hyöty kertautuu koko organisaatioon.

Esimerkkihinta työntekijöiden ryhmätyönohjauksesta on 340 € (+ alv 24 %)/ 90 min tapaaminen. Esimerkkihinta työntekijän yksilötyönohjauksesta on 150 € (+ alv 24 %)/ 60 min. Lisäksi hinnoittelen päälle matkakustannuksia, jos työnohjaus tapahtuu Turun seutua kauempana. Minut tavoittaa osoitteesta henna.laukka@koivulaukka.com. Teen mielelläni juuri teidän tarpeeseenne sopivan, tarkan tarjouksen.

Yksilötyönohjauksesta kiinnostuneen kannattaa tutustua myös avoimiin työnohjaus- ja coachingryhmiin!

Coach - Ohjaa tarkkarajaiseen tavoitteeseen

Coach -koulutukseni lähtökohtana ovat vuoden Neuro Linguistic Programming -opinnot, joiden lisäksi olen opiskellut ensin NLP Personal coach ja sitten Master coach -tutkinnot. Coachauksessa rajataan ja yksilöidään tavoite työnohjausta tarkemmin, ja prosessi voi olla työnohjausta lyhyempi ja nopeampi.

  • Esimerkkejä coaching-prosesseista
  • Tilaa itsellesi coach tapaaminen verkkokaupasta tai ota yhteyttä prosessista sopiaksesi.
  • Jos tavoitteenasi on entistä parempi työhyvinvointi, uupumuksen välttäminen tai siitä toipuminen, tutustu valmiiksi teemoiteltuun valmennuskokonaisuuteen: JobJoy®

Avoimet työnohjaus- ja coachingryhmät yksin osallistuville

Sekä työnohjaus että coaching voi tapahtua yksilöohjauksessa tai ryhmäohjauksessa. Jos olet kiinnostunut ryhmäohjauksesta, mutta sinulla ei ole omaa ryhmää valmiina, tutustu avoimiin ryhmiin. Ilmoittautumalla voit varata paikkasi, ja odottaa, että muutama, vielä tuntematon kollegasi liittyy seuraan.

Seuraavia avoimia ryhmiä!