Ehkäise uupumus

Valmistuin 2022 sairaanhoitajan ylemmän amk:n opinnoista, kuntoutuksen koulutusohjelmasta. Ammatillisen kuntoutuksen näkökulmasta kehitin opinnäytteenäni matalan kynnyksen työkaluja työuupumuksen ennalta ehkäisyyn. Tältä sivulta voit löytää Sinulle sopivan tavan ehkäistä uupumus.

Pysähdy, havaitse, tee muutoksia arkeen

Verkkokaupassani on saatavilla pieni verkkoaineisto, jolla pääset alkuun. Siinä keskitytään riittämättömyyden ja riittämisen kokemuksiin.

Verkkokaupassa on esillä myös seuraava uupumuksen ehkäisyä käsittelevä valmennuspäivä. Kyseessä on retriitinomainen, tauotettu ja rauhallisesti etenevä päivä, jonka aikana tutustut omaan ajatteluusi ja siihen, miten se vaikuttaa työuupumuksen syntymiseen tai sen ehkäisyyn.

Työnohjaus tukena työhyvinvointiin

Työnohjauksella saat aikaa, tilaa ja ammattitaitoisen apurin oman työtilanteesi havainnointiin ja uudelleen ajatteluun. Työnohjausta voi tilata itsellesi yksilötyönohjauksena (pyydä tarjous) tai voit tutustua aika ajoin alkaviin avoimiin ryhmätyönohjauksiin

Jos kiinnostut henkilökohtaisesta työhyvinvointivalmennuksesta, tutustu JobJoy Person -valmennukseen. Se on valmiiksi teemoitettu matka työhyvinvointiin ja sisältää oman työkirjan.

Työuupumuksen työhön liittyvät asiat - webinaari tulossa!

"Mikä meillä uuvuttaa?" on johdolle ja esihenkilöille suunnattu webinaari. Jos työyhteisössäsi on kohdattu työuupumusta tai työväsymisestä johtuvia sairauspoissaoloja, on viimeistään aika reflektoida johtamista sekä organisaation ja työn rakenteita. Myös johdon työnohjaus on tähän hyvä keino.