Luento tempaa mukaansa ja herättää keskustelemaan

Luennot, työpajat ja valmennukset toteutan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aiheitani ovat erityisesti osaamisen jakaminen ja hiljainen tieto, työhyvinvointi ja työyhteisön kehittäminen, sisäinen viestintä ja vuorovaikutus sekä muutos. Esimiestyöhön liittyvät seikat ja esimiestyön kehittäminen ovat usein esillä.

Kouluttamiskokemusta minulla on sadoista tilaisuuksista, yhteensä tuhansille ihmisille. Tyylilleni ominaista on herättää koulutuksen lomassa keskustelua ja saada kuulijat osallistumaan. 


Esimerkkejä henkilöstölle suunnatuista luennoista:

Työhyvinvointi
- voimavarat ja kuormittavat tekijät
- vastuut ja roolit hyvinvoinnin aikaansaamisessa

Voimavarojen vahvistaminen
- ajan hallinta
- uudet näkökulmat
- aikaansaannoskyky

Energiaa ajattelusta
- kielen ja sanojen käyttö
- energisoiva ajattelu

"Henna L. onnistuu elämään tiimin kanssa koko kehityspäivän ajan ansiokkaalla valmistautumisella. Tiimin ajankohtaiset teemat tunnistetaan ja näistä rakentuu eheä kokonaisuus, mikä viedään rauhallisella ja kuuntelevalla sekä kantaa ottavalla otteella läpi." 

Asiantuntijaluennon aiheina esim. työhyvinvointi, oman ajattelun vaikutukset voimavaroihin, ajan hallinta, osaamisen jakaminen, hiljainen tieto, työyhteisötaidot ja vuorovaikutus työyhteisössä, esimiestyö. Kysy tarjousta puolen päivän tai koko päivän koulutuksesta.

Järjestän myös avoimia koulutuksia, joihin voi tutustua tarkemmin verkkokaupassa.