NLP Practitioner - seuraava kurssi alkaa keväällä 2021

Kuuntele ajatuksiasi hetki. "Kunpa minun olisi helpompi puhua hänen kanssaan."... "Osaisinpa minäkin, mutta en tahdo oppia millään."... "Töissä on niin paljon muutoksia, joita pitäisi viedä eteenpäin." Ja monia muita tämän kaltaisia ajatuksia saattaa risteillä mielessäsi. Moni elämämme tärkeistä taidoista ovat metataitoja, kuten taito oppia, taito vuorovaikuttaa, taito olla joustava tai järjestelmällinen. Nämä metataidot ovat sellaisia, joissa tiedostamaton mieli on vahvasti mukana.

NLP Practitioner -kurssilla, eli kavereiden kesken ”Präkkärillä” tutustut NLP:iin ja saat keinoja tiedostaa ja tutustua mielen ja ajattelun piirteisiin. Saat työkaluja ja kokemuksia siitä, miten tietoinen ja tiedostamaton mieli voivat tehdä yhteistyötä. Näitä taitoja voit hyödyntää vuorovaikutuksessa, ihmisten kohtaamisessa, esimiestyössä, opettamisessa, myynnissä, hoitotyössä, omien tavoitteiden saavuttamisessa, muutoksessa jne. Lue lisää ajatuksiani siitä, mitä NLP on.

Tiedostamaton mieli on monessa mukana. Siksi NLP Practitioner -kurssilla mielen toimintaan tutustutaan 16 lähipäivää, yhden lukukauden aikana. Tapaamiset ovat viikonloppuisin. Ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla tapaamme 3 peräkkäisenä päivänä. Muut tapaamiset ovat kaksipäiväsiä. Tarkemmat päivät on lueteltu alempana.

Ota ajattelun taidot ja tiedostamaton mieli käyttöön!

Kouluttaja: Henna Laukka, NLP Trainer ja NLP Master Coach. Sairaanhoitaja amk, KTM, johdon ja esimiesten työnohjaaja

Teemoja ja mielen rakenteita, joita koulutuksessa mm. käsitellään:
- Mitä NLP on, mielikuvat, näkökulmat, tietoinen ja ei
- tietoinen mieli, mieli ja keho
- Miellejärjestelmät, erilaisuus, kielen voimaa
- Oman mielen rakenteet, vuorovaikutuksesta oman mielen kanssa, esim. aikakäsitys
- Ulkoinen vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa
- Arvot, toiminta, tavoite
- Voimavarat, ajattelun voimaa
- Uskomukset, loogiset tasot

Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen kriteerit.

Koulutuspäivät keväällä 2021:

Pe-su 22.-24.1.
La-su 13.-14.2.
La-su 6.-7.3.
La-su 27.-28.3.
La-su 17.-18.4.
Pe-la 7.-8.5. (su on äitienpäivä)
Pe-su 4.-6.6.

Hinta
Koko kurssi 1364 €/hlö (1100 € + alv 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, kurssimateriaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Hinta laskutetaan neljässä erässä á 341 € (275 € + alv 24 %). Ensimmäinen erä ilmoittautuessa ja loput kurssin kuluessa.

Koulutuspaikka Linnankatu 17 A 7, 20100 Turku

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta maksamalla kurssin ensimmäinen erä. Ilmoittauduthan 17.12.2020 mennessä!

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perin 50 % ilmoittautumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan myöhemmin kuin viikko ennen kurssin alkua, perin ilmoittautumismaksun kokonaisuudessaan.

Kurssin käyneiden kokemuksia

"Kurssi on laajentanut näkemystäni elämästä. Elämää voi hahmottaa eri tavoin kuin olen aiemmin ajatellut. Kurssi on auttanut löytämään ja ottamaan käyttöön myönteisiä ominaisuuksiani (resurssejani). Olen tavannut kurssilla monia uusia ystäviä ja saanut osallistua mielenkiintoisiin keskusteluihin. Kurssi on tuonut mukanaan enemmän suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä sekä itseä että muita ihmisiä kohtaan. Joskus on hyvä pysähtyä elämän rikkauden äärelle ja ottaa omaa aikaa tarkastella sitä."

"NLP rikastutti suunnattomasti avioliittoani ♥️ Opin ymmärtämään itseäni ja opin ymmärtämään toista."

"Kurssilla on ollut avoin ilmapiiri, ihana porukka. Kaikki ovat olleet täysillä mukana, eikä ole mitenkään haitannut, vaikka kurssille ollaan tultu erilaisilla odotuksilla ja tavoitteilla - jopa ilman :)"

"Kiinnostuin kurssillasi NLP:stä niin paljon, että olen jatkanut opiskelua. NLP on avannut minulle uuden mielenkiintoisen ulottuvuuden tarkastella ja kokea elämää ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Se on tuonut väriä elämään. "

"Suosittelen lämpimästi! ♥️ Ajatuksia herättävä, rohkaiseva, vapauttava kurssi ja mikä parasta: sen saa jakaa samanmielisten, mutta samalla inspiroivasti eri miellejärjestemän omaavien ihmisten kanssa! On virkistävää, miten tässä porukassa erilaisuus otetaan hyväksyvästi vastaan. NLP:ssä erilaisuus on voimavara, jota arvostetaan ja opitaan hyödyntämään! Henna on ohjaajana aivan timanttinen! Kurssin jälkeen on edelleen olo, että olen aidosti oppinut jotain. Asiaa tuli paljon, mutta Henna osasi jaotella sen täydellisesti! Pakolliset informaatiopläjäykset olivat ihastuttavan selkeästi rakennettuja, ja kun aivot alkoivat väsyä, niin kurvipallona Henna osasi piilottaa oppia myös avoimen keskustelun sekaan, jolloin ei edes huomannut opiskelevansa. Aika lensi kuin siivillä, ja joka viikonlopun päätteeksi tunnelma oli väsyneenäkin katossa, uusien työkalujen avulla taas vähän valmiimpana tulevaan. "

"Eilen totesi vajaa neljävuotias lapsenlapsi: "Sinä olet mummi aina kiltti." Kiltti olen ollut koko ikäni, mutta nyt eläkeiässä olen pelännyt katkeroituvani siitä syystä, etten ole koskaan kunnolla pitänyt puoliani. NLP on auttanut ymmärtämään, että pelkoni on aivan turha. Voin itse tehdä asian hyväksi paljon."

Usein kysyttyä

Ajankäyttö pohdituttaa? Ajankäyttönä practitioner vaatii 16 koulutuspäivää. Kevään koulutus toteutetaan arkipäivisin ja lauantaisin. Koulutuspäivät ovat vaihtelevia, niiden aikana sekä nähdään ja kuullaan, että keskustellaan ja kokeillaan erilaisia ajatuksia itse pieniä harjoituksia tehden. Päivät eivät ole kalvosulkeisia. Vaikka omaan ja muiden ajatteluun tutustuminen vaatii keskittymistä, koulutuspäivät ovat yleensä myös voimaannuttavia. Practitionerilla ei tule kotiläksyjä tai lopputyötä tehtäväksi.

Jos olen poissa? NLP Practitioner -tutkinnon saat, vaikka olisit poissa kaksi päivää. Tarvittaessa voimme tehdä korvaavan tehtävän, jos poissaoloja tulee enemmän. Iso osa kurssin annista kuitenkin on yhdessä tehtävissä harjoituksissa ja keskusteluissa, ja samaa oppia on vaikea oivaltaa yksin. Siksi lähipäiville kannattaa osallistua mahdollisimman paljon. Sinulla on myös mahdollisuus korvata väliin jäänyt päivä tai viikonloppu myöhemmin järjestettävällä Koivulaukan practitioner -kurssilla. Näin voit tehdä silloinkin, kun tutkinto on jo suoritettu.

Lisätiedot

henna.laukka@koivulaukka.com

LinkedinIn profiilissani sekä Facebookissa (Koivulaukka ja Vapaata Laukkaa) kirjoitan myös NLP:iin liittyvistä aiheista. Vapaata Laukkaa löytyy myös Instasta. Otahan seurantaan.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta maksamalla kurssin ensimmäinen erä.