NLP - Neuro Linguistic Programming

Kun haluat oppia paremmin ymmärtämään itseäsi ja muita, NLP on yksi hyvä keino lähteä liikkeelle. NLP:tä voi ajatella uuden kielen oppimisena. Voit oppia uudet aakkoset ja niiden myötä tavat havaita ja tarvittaessa muuttaa omaa ajatteluasi ja uskomuksiasi. Voit oppia tavat kommunikoida oman mielesi tiedostamattoman potentiaalin kanssa. Samat aakkoset rikastuttavat ja helpottavat vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa. Taidon käyttökohteita on jokaisella, niin työn maailmassa kuin vapaa-ajalla.


Itse löysin NLP:n tutustuessani hiljaiseen osaamiseen ja osaamisen jakamiseen. Näihin teemoihin NLP tarjoaa monia käytännön sovelluksia. Onko työpaikallasi joku, joka osaa jonkin tehtävän erityisen hyvin? Kunpa muutkin voisivat yltää samaan. No - he voivat, kunhan tutustutaan myös osaamisen hiljaisiin, tiedostamattomiin osiin.


Yrittäjäurani aikana olen kouluttautunut ensin NLP Practitioneriksi, sitten NLP Master practitioneriksi ja keväällä 2016 valmistuin NLP Traineriksi. Viitekehys antaa myös erinomaisia työkaluja yksilöiden ja ryhmien ohjaustyöskentelyyn, Siksi valitsin omaksi coach koulutuksekseni NLP Personal Coach koulutuksen, jota myöhemmin jatkoin NLP Master Coach tutkinnolla.


Haluatko tutustua aiheeseen paremmin? Voit tutustua Suomen NLP-yhdistyksen sivuihin tai ilmoittautua NLP esittelyyn. Ilmoittautumiset ja lisätiedot verkkokaupassa.

NLP Practitioner on alkanut keväällä 2019. Seuraava ryhmä on alkamassa jo syksyllä 2019. Ennakkoilmoittautuminen siihen on käynnissä. Lisätietoja kursseista Avoimet koulutukset -sivulla.