Uutiskirje uudistuu

25.01.2024

#1 Ajattelun avaimia: Eri muodoissa tapahtuvaa työtäni yhdistää se, että tavalla tai toisella taustalla vaikuttaa asiakkaani oma ajattelu - tietoinen ja ei-tietoinen.

Parin - kolmen viikon välein ilmestyvä uutiskirjeeni tuovat sähköpostiisi pilkahduksia niistä moninaisista tavoista, miten ajattelu vaikuttaa (työ)elämän taustalla ja miten voit omaa ajatteluasi havaita. 

Kirjeeni uudistuu

Sähköpostiyhteydenpitoa on ehkä hyvä miettiä uusiksi viimeistään siinä vaiheessa, kun ei edes itse enää jaksa innostua kirjeen lähettämisestä. Näin kävi itselleni viime vuonna, ja ajatukset uudenlaisesta kirjeestä alkoivat hahmottua.

Huomaa ajattelusi vaikutuksia

Autan työssäni asiantuntijoita, esihenkilöitä ja johtoa ohjaamaan omaa ajatteluaan ja sitä kautta saavuttamaan entistä toimivampaa työelämää. Myös työstä pitää voida nauttia! Se on kuitenkin iso osa ajankäyttöämme.

Kohtaan omassa työssäni onnistumisia ja pulmien ratkomista työnohjauksissa ja coachaten. Olen luonut valmennuspäivän uupumisen ennaltaehkäisyyn, jossa hyödynnetään erityisesti osallistujan oman ajattelun piirteitä, sillä toiset ajattelumallit altistavat uupumisen riskille enemmän, kuin toiset.

Neuro Linguistic Programmingin (NLP) Practitioner ja Master practitioner
-kursseilla koulutan osallistujia tutustumaan syvällisesti mielensä liikkeisiin, ja jälleen saan olla hienojen keskustelujen äärellä.

Muun muassa nämä kohtaamiset tuottavat käytännön esimerkkejä ja oivalluksia siitä, millä kaikin tavoin oma ajattelumme vaikuttaa elämässämme.

Puhumattakaan kirjoista, lukemattomista kirjoista, joita on omissa ja kirjaston hyllyissä vain odottamassa hyvää kiteytystä tai oivallusten nostoja esiin.

Kirjeessä avaimia ajatteluun ja sitä kautta (työ)elämään

Näissä upeissa kohtaamisissa havaittujen oivallusten ei tarvitse jäädä vain harvojen onneksi. Kirjeessä jäsennän niitä ilmiötasoisesti (en luonnollisesti kirjoita suoraan työnohjaustapaamisesta) ja yhtäällä oivallettu asia voikin auttaa myös kirjeen tilanneita.

Kirjeeni lukijana saat konkreettista tukea toimivaan työelämään. Ajattelua voi harjoittaa ja mukavinta siinä on, että usein riittää pelkkä oman ajatuksensa tiedostaminen. Vasta silloin on mahdollisuus miettiä, kannattaako sitä ajatusta uskoa, vai ei.

Toivottavasti kiinnostuksesi säilyi, ja odotat jo ensimmäistä viestiä Ajattelun avaimista yhtä paljon, kuin minäkin.

Parhain terveisin!

Henna