Osaamiseni liittyy sujuvan arjen johtamiseen

Minua ja osaamistani voi hyödyntää erilaisissa projektiluontoisissa töissä henkilöstöjohtamisen alueella. Kun tarvitset osaamista oman työsi tai HR-tiimisi täydennykseksi tai ylimääräisen tekijän kiireiseen hetkeen, ota yhteyttä. Erityisosaamisalueitani ovat eri ikäisten johtaminen, hiljainen tieto ja osaamisen jakaminen sekä työhyvinvointi ja esimiestyö.

Näillä sivuilla olen jakanut osaamiseni kolmeen teemaan. Teemasivuilla on myös linkkejä referensseihin.

Koulutukseni

Koulutukseltani olen johtamisen ekonomi (2006) ja sairaanhoitaja amk (2000). Turun kauppakorkeakoulussa pääaineeni oli johtaminen ja organisointi ja sivuaineeni kansantaloustiede ja yrittäjyys. Sairaanhoitajana olen suunnannut leikkaus-anestesiaan ja ensihoitoon. Tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajan ylempiä amk-opintoja kuntoutuksen ohjelmassa.

Yrittämisen ohella olen kartuttanut osaamistani työnohjaaja- sekä NLP (Neuro Linguistic Programming) -tutkinnoilla; NLP Practitioner vuonna 2009 ja Master Practitioner vuonna 2010. Vuonna 2012 valmistuin Johdon ja esimiesten työnohjaajaksi Johtamistaidon opistolta. Vuonna 2014 suoritin NLP Personal Coach ja 2015 NLP Master Coach tutkinnon ja keväällä 2016 valmistuin NLP Traineriksi.

Ota yhteyttä, niin saamme yhdessä projektisi liikkeelle.

Referenssejä

Näissä linkeissä on referenssejäni jaoteltuna osaamisen johtamiseen, työhyvinvoinnin lisäämiseen sekä johtamiseen ja esimiestyöhön liittyen.

Referenssejä osaamisen johtamiseen

Referenssejä työhyvinvointiin

Referenssejä esimiestyöhön ja johtamiseen

Ohjausasiakkaiden kokemuksia