Ohjausasiakkaiden kokemuksia

  • "Antanut ajattelun työkaluja! Auttanut suhtautumisessa omaan rooliin. Tykkäsin, antoi sopivasti tilaa keskustelulle."
  • "Reflektio säilyy aktiivisena ja siirtyy tiimiin."
  • "Oma esimiesura ihan alkuvaiheessa ja koen tämän kaltaisen työnohjauksen erittäin tarpeellisena ammatillisessa kehittymisessäni."
  • "Auttanut ymmärtämään tiettyjä ilmiöitä työyhteisössä."
  • "Alussa en ollut kovin motivoitunut, mutta pian totesin, että joka ohjauskerralla puhuttiin jostain itseäni koskettavasta."

Palautteita mielenterveystyössä toimivalta esimiesryhmältä

Vapaudu turhasta kiireestä.

Arkiaamu ennen: kiirettä hokeva äiti komentelee lapsia syömään nopeammin, pukemaan äkkiä, hampaita pestessä on jo tosi kiire ja lopulta ovesta lähtevät kärttyiset lapset äidin "juoskaa autolle, pian pian nyt!" -huutelun saattelemana. Arkiaamu nyt: aamutoimet hoidetaan hyvillä mielin ja päivän toimiin lähdetään hymyillen. Tämä muutos saatiin aikaiseksi yhdellä coachauskerralla. Sen aikana Henna auttoi oivaltamaan, mistä kiire johtui ja kuinka voin sen välttää tarkastelemalla omaa toimintaani uudesta näkökulmasta ja tiedostamalla omia toimintatapojani, ajatuksiani ja niiden seurauksia. Minuutteja ei aamuun saatu lisää, mutta kiireen tunne ja siitä johtuva stressaava ilmapiiri ovat poissa. Coachauksen aikana Henna lähestyi ongelmaa monesta suunnasta oivalluttavilla kysymyksillä, jotka ohjasivat etsimään ongelman juurisyytä ja havaitsemaan, missä tilanteessa kiirepaniikki iskee päälle. Nyt kun laukaiseva tekijä on löydetty, osaan tiedostaa sen aamutoimien lomassa ja pystyn hiljentämään "kiire, kiire" -fiiliksen jo ennen kuin se valtaa mielen. Emme ole myöhästyneet koulusta tai töistä kertaakaan, vaikka kiireraivarit on jätetty pois aamutoimista. Vauhkoaminen ei siis nopeuta asioiden etenemistä. Se vain pilaa ihanan aamutunnelman. Kokemukseni perusteella voin lämpimästi suositella Hennan yksilöcoachingia.

Kokemus erään äidin arjesta

Pohdin uutta suuntaa yritykselleni ja etsin liiketoiminnalleni kasvua sekä uusia asiakkaita. Tilanne näytti toivottomalta ja hakkasin päätäni seinään kuukaudesta toiseen. Jostain kuulin coachingista ja päätin kokeilla. Yrittäjänä itsekin toimiva Henna Laukka osasi hienosti luotsata minua kohti oivalluksia uusien suuntien ja asiakkaiden löytymiseksi. Erityisesti pidin Hennan läsnäolevasta ja empaattisesta ohjaustavasta. Sain myös rauhassa miettiä ja pähkäillä omia ajatuksiani sekä kokea rohkeasti tunteitani. Kasvoin coachingprosessimme aikana henkisesti metrin ja ehkä fyysisestikin pari senttiä.

Naisyrittäjä 41 vuotta