NLP Practitioner syksy 2019

”Präkkärillä” tutustut NLP:hen ja saat keinoja tiedostaa ja tutustua mielen ja ajattelun piirteisiin. Näitä taitoja voit hyödyntää vuorovaikutuksessa, ihmisten kohtaamisessa, myynnissä, omien tavoitteiden saavut-tamisessa, muutoksessa jne. Lue lisää ajatuksiani siitä, mitä NLP on.

Ota ajattelun taidot ja tiedostamaton osaamisesi käyttöön!

Kouluttaja: Henna Laukka, NLP Trainer ja NLP Master Coach. Sairaanhoitaja amk, KTM, johdon ja esimiesten työnohjaaja

Koulutuspäivät:
Pe-su 6.-8.9.2019
La-su 5.-6.10.2019
La-su 26.-27.10.2019
La-su 9.-10.11.2019
La-su 23.-24.11.2019
La-su 14.-15.12.2019
Pe-su 10.-12.1.2020

Hinta
Koko kurssi 1364 €/hlö (1100 € + alv 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, kurssimateriaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Hinta laskutetaan neljässä erässä á 341 € (275 € + alv 24 %). Ensimmäinen erä ilmoittautuessa ja loput kurssin kuluessa.

Koulutuspaikka Linnankatu 17 A 7, 20100 Turku

Teemoja ja mielen rakenteita, joita ”präkkärillä” mm. käsitellään:

Mitä NLP on, mielikuvat, näkökulmat, tietoinen ja ei-tietoinen mieli, mieli ja keho

Miellejärjestelmät, erilaisuus, kielen voimaa

Oman mielen rakenteet, vuorovaikutuksesta oman mielen kanssa, esim. aikakäsitys

Ulkoinen vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa

Arvot, toiminta, tavoite

Voimavarat, ajattelun voimaa

Uskomukset,loogiset tasot

Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen kriteerit.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Lisätietoja henna.laukka@koivulaukka.com. Ilmoittaudu ennakkoon ja varmista paikkasi samaan sähköpostiosoitteeseen!

Usein kysyttyä

Ajankäyttö pohdituttaa? Ajankäyttönä practitioner vaatii 16 koulutuspäivää. Koulutus on viikonloppuisin, sillä moni on tullut kurssille kehittämään itseään eikä työnantajansa lähettämänä. Koulutuspäivät ovat vaihtelevia, niiden aikana sekä nähdään ja kuullaan, että keskustellaan ja kokeillaan erilaisia ajatuksia itse pieniä harjoituksia tehden. Päivät eivät ole kalvosulkeisia. Vaikka omaan ja muiden ajatteluun tutustuminen vaatii keskittymistä, viikonloput ovat yleensä myös voimaannuttavia. Practitionerilla ei tule kotiläksyjä tai lopputyötä tehtäväksi.

Jos olen poissa? NLP Practitioner -tutkinnon saat, vaikka olisit poissa kaksi päivää. Tarvittaessa voimme tehdä korvaavan tehtävän, jos poissaoloja tulee enemmän. Iso osa kurssin annista kuitenkin on yhdessä tehtävissä harjoituksissa ja keskusteluissa, ja samaa oppia on vaikea oivaltaa yksin. Siksi lähipäiville kannattaa osallistua mahdollisimman paljon. Sinulla on myös mahdollisuus korvata väliin jäänyt päivä tai viikonloppu myöhemmin järjestettävällä Koivulaukan practitioner -kurssilla. Näin voit tehdä silloinkin, kun tutkinto on jo suoritettu.