Lisää aikaansannoskykyä, huomio oikeisiin asioihin

Haluatko lisää tehoja työhösi aikaansannoskyvyn ja paremmin suunnatun huomion kautta? Ota tueksesi työnohjaaja, coach, valmentaja, sparraaja, mentori... Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Osaamisen kehittäminen ja tavoitteet muotoututuvat asiakkaan mukaan - niin myös prosessin nimi. Kehittymisprosessi voi olla työnohjausta, coachausta, valmennusta, sparrausta, mentorointia - mikä sana prosessia parhaiten kuvaa. Ohjaajakoulutuksiltani olen Johdon ja esimiesten työnohjaaja sekä NLP Master coach. Olen myös täydentänyt osaamistani työyhteisösovittelijan koulutuksella.

Ohjaavalla otteellani voin auttaa yksilöitä ja ryhmiä keskustelemaan ja kehittämään omaa työtään. Työnohjaus on hyvä kehittymisapu esimerkiksi uusissa ammatillisissa tilanteissa, muutoksissa tai kun on tarvetta saada ryhmä tai työyhteisö toimimaan entistä paremmin. Ohjausprosessissa tapaat(te) minut säännöllisesti sovitun mittaisen ajan. Ohjaan prosessia, jossa ammatillinen kehittyminen tapahtuu varmemmin ja tehokkaammin, kuin ilman ohjausta. Ohjausprosessin tavoitteet nousevat aina kehittyjän (kehittyjien) omasta työstä ja lähtökohdista.

Sovi tapaaminen, jotta voimme tutustua ja keskustella mahdollisesta ohjauksen tarpeesta. Se ei maksa mitään.

Tutustu muiden ohjausasiakkaiden kokemuksiin.

Linkissä on ajatuksiani työnohjauksesta.